foto

Wolf-Dietrich Sprenger

  • nar. 1942
    Zeitz, Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Am Ende ist man tot
2014 Mord in Aschberg (TV film)
Polizeiruf 110 - Familiensache (TV film)
2012 Eine Hand wäscht die andere (TV film)
2011 Der Weihnachtsmuffel (TV film)
2010 Ich, Ringo und das Tor zur Welt (TV film)
2009 Es liegt mir auf der Zunge (TV film)
2008 Der Architekt
Und Jimmy ging zum Regenbogen (TV film)
2006 Beutolomäus und der geheime Weihnachtswunsch (TV film)
Naše chůva je milionář (TV film)
2005 Die Braut von der Tankstelle (TV film)
2003 Adam & Eva
Mann gesucht, Liebe gefunden (TV film)
2001 Im Fadenkreuz - Das Chamäleon (TV film)
Tunel
2000 Polizeiruf 110 - Ihr größter Fall (TV film)
1999 Velká věc (TV film)
1998 Alles auf die Siebzehn (TV film)
1997 Buddies - Leben auf der Überholspur (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Hlas (TV film)
Pirat, Der (TV film)
Sperling und sein Spiel gegen alle (TV film)
Ärzte: Dr. Vogt - Freundschaften (TV film)
1996 Polizeiruf 110 - Kleine Dealer, große Träume (TV film)
Schuldig auf Verdacht (TV film)
1994 Alles außer Mord - Der Mann im Mond (TV film)
Der Mann im schwarzen Mantel (TV film)
Der letzte Kosmonaut (TV film)
Polizeiruf 110 - Samstags, wenn Krieg ist (TV film)
Svens Geheimnis (TV film)
1993 Domenica. Alle kommen, keiner war da
Wildnis, Die (TV film)
1992 Hamburger Gift (TV film)
Männer vom K3 - Jugendliebe, Die (TV film)
Serpentintänzerin, Die (TV film)
1990 Winckelmanns Reisen
Zukünftigen Glückseligkeiten, Die (TV film)
1989 Hab' ich nur deine Liebe
Staatskanzlei, Die (TV film)
1987 Drachenfutter
Reichshauptstadt privat (TV film)
1986 Polenweiher, Der
1985 Gespinst, Das (TV film)
Místo činu - Dvojí hra (TV film)
1984 Is' was, Kanzler
1983 Kiez
Ruhe sanft, Bruno (TV film)
Ziemlich weit weg
1982 Falsche Liebe (TV film)
1981 Dantons Tod
Looping - Der lange Traum vom kurzen Glück
Polnischer Sommer (TV film)
1977 Dantons Tod (TV film)
1973 Täter auf der Spur - Stellwerk 3, Dem (TV film)

TV seriály

2020 Drinnen – Im Internet sind alle gleich (TV seriál)
2019 Stralsund (TV seriál)
Schattenlinien (E14)
2012 Tlusťoch (TV seriál)
Ráz naráz (S04E02)
2007 Elvis a polda (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Zahn um Zahn (E34)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Speciální jednotka (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Der Kapitän (TV seriál)
Kein Hafen für die Anastasia (S02E01)
1999 Einfach Klasse! (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Die Seherin (E14)
1998 Am liebsten Marlene (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Ulice Berlína (TV seriál)
Terror (S02E01)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1995 Zu Fuß und ohne Geld (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Immenhof (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Vogel und Osiander (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1990 Abenteuer Airport (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
Mit meinen heißen Tränen (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2009 Die Treuhänderin (TV film)
2001 Mannovi - román století (TV film)
1999 Musica - Dr. Robert Schumann, Teufelsromantiker (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky