foto

Verena Buss

  • nar. 30.9.1944 (75 let)
    Baden-Baden, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Fahr mit uns zu Linda
1999 Zornige Küsse
1982 Ein Pariser Abenteuer (TV film)
Falsche Liebe (TV film)
1977 Alzire aneb nový kontinent
Tod des Camilo Torres, oder: Die Wirklichkeit hält viel aus, Der (TV film)
1976 Pomocník
1973 Der Menschenfreund (TV film)
1971 Babutz, Der (TV film)
1970 Gezeiten (TV film)
1968 Das imaginäre Leben des Straßenkehrers Auguste G. (TV film)
Die Schlacht bei Lobositz (TV film)
Schinderhannes (divadelní záznam)
1967 Hladký běh
1966 Beginn, Der (TV film)
1963 Sie fanden ihren Weg

TV seriály

1984 Der Fahnder (TV seriál)
1973 Ein Fall für Männdli (TV seriál)
1972 Butler Parker (TV seriál)
Schreib ein Stück (TV seriál)
1969 Bitte recht freundlich, es wird geschossen (TV seriál)
Rebellion der Verlorenen (TV seriál)
1968 Hilfe, wir bauen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky