foto

Manuel Blanc

  • nar. 12.6.1968 (50 let)
    Boulogne-Billancourt, Hauts-de-Seine, Île-de-France, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Les équilibristes
2016 Where Horses Go to Die
2014 One Deep Breath
2013 Balade de Lucie, La (TV film)
Holy Thursday (The Last Supper)
Little Gay Boy
2011 Mort d'un président (TV film)
2010 Blind Test
Syndrome(s)
2008 Mitterrand à Vichy (TV film)
Sexe, gombo et beurre salé (TV film)
Villa Jasmin (TV film)
2007 En pays éloigné
2006 Exes
2005 Avant qu'il ne soit trop tard
Capitaines des ténèbres (TV film)
Telma demain
Week-End
2004 En ton absence
Juste un peu de réconfort...
Lumière (TV film)
2003 Je t'aime, je t'adore
2002 Deux
Dream Dream Dream (TV film)
Dream, Dream, Dream (TV film)
Esprit du jeu, L'
Mes parents
Vivante
2000 Exit
Île bleue, L' (TV film)
1999 1999 Madeleine
J'ai fait des sandwiches pour la route
1998 Un beau jour sans conséquence
1997 Miss Memory
Temps d'une cigarette, Le
1996 Rošťák Beaumarchais
1995 Roi de Paris, Le
1994 Des feux mal éteints
Lou n'a pas dit non
1993 Zločin
1991 Nelíbám
1989 Saint: The Blue Dulac, The (TV film)

TV seriály

2017 Le Chalet (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2013 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Rencontres assassines (S01E04)
2012 Trafics (TV seriál)
2009 Černá série (TV seriál)
2006 Sable noir (TV seriál)
2004 Jeff a Leo (TV seriál)
2001 Les redoutables (TV seriál)
2000 Scénarios sur la drogue (TV seriál)
Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 Chambre n° 13 (TV seriál)
La crim' (TV seriál)
1998 Louis la Brocante (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
1995 La rivière Espérance (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Dokumentární

1987 La nuit des Molières (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace