foto

Sean Stanek

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Ed Gein: The Butcher of Plainfield
2003 Hráči
1994 Hazardní hráč (TV film)
1993 Dračí život Bruce Lee
1990 Bronx Cheers
Jako anděl
1987 Nestoudní
1984 Starman
Velký závod 2

TV seriály

1991 Antagonists, The (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
První pusa (S01E01)
1987 Charmings, The (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)
1986 The New Gidget (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Played
2001 Crack in the Floor, A

Režijní filmografie

Filmy

2006 Played
2001 Crack in the Floor, A

Kameramanská filmografie

Filmy

2006 Played

Host

TV pořady

1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace