foto

Reynaldo Villalobos

  • nar. 9.11.1940 (78 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 The Devil Has a Name
Windows on the World
2016 The Lost Pueblo
2014 Cesta za štěstím
House of the Righteous
Redemption of Henry Myers, The
2010 Privileged
2009 Osudné rozhodnutí
2007 Hranice smrti
Jediná dlouhá noc
2006 On the Brink
2005 Flip the Script
2002 Jack and Marilyn
Jů, vona je chlap
Welcome to America
Ženy proti mužům (TV film)
2001 Bulšit
2000 Láska a basket
1998 Poprava
1997 Jak dobýt Hollywood...
Lhaní po americku
Loved
Romy a Michele
1994 PCU - Univerzita nebo klášter
1993 Příběh z Bronxu
Roosters
1992 Já, Američan
Sinatra (TV film)
1990 Denial
Městský pohár
Zátiší Summit Bluff
1989 První liga
1988 Pointa
1986 Květ pouště
Lucas
Pouliční gang
Smoky Mountain Christmas, A (TV film)
1985 Deadly Intentions (TV film)
Saving Grace
1984 Grandview USA
Mikova vražda
Windy City
Za to může Rio
1983 One Cooks, the Other Doesn't (TV film)
Riskantní podnik
1982 Hlavní podezřelý (TV film)
The Ballad of Gregorio Cortez (TV film)
1981 Our Family Business (TV film)
Příběh Patricie Nealové (TV film)
The Children Nobody Wanted (TV film)
1980 Městský kovboj
Od devíti do pěti

TV seriály

2009 Doktor Mozek (TV seriál)
2008 Perníkový táta (TV seriál)
Mělo by to být bez násilí (S01E07)
Prázdné ruce (S01E06)
Šedá hmota (S01E05)
další epizody (6)
2002 American Family (TV seriál)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1997 Přísně tajný Hollywood (TV film)
1991 Kovboj Conagher (TV film)
1989 Heat, The (TV film)

TV seriály

2006 Battlestar Galactica (TV seriál)
Sacrifice (S02E16)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
1997 Komando (TV seriál)
1990 DEA (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace