foto

Evy Kasseth Røsten

  • nar. 30.3.1978 (42 let)
    Malm, Nord-Trøndelag, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Swingers
2016 Dům
2014 Akce Arktida
2012 Cesta za Vánoční hvězdou
2009 Mrtvý sníh
Spolu
2004 Havaj, Oslo
2002 Sejer - Djevelen holder lyset (TV film)

TV seriály

2019 Nudes (TV seriál)
Ada - del tre (E09)
Ada - del en (E07)
2013 Hjerterått (TV seriál)
2012 Dauinger (TV seriál)
2004 Seks som oss (TV seriál)
Svarte penger, hvite løgner (TV seriál)
1998 Hotel Cæsar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky