foto

Paul Ross

  • nar. 31.12.1956 (63 let)
    Romford, Essex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Deník Bridget Jonesové
2000 100 Greatest TV Moments from Hell (TV film)
1994 W.S.H. (TV film)
1991 Work! (TV film)

TV seriály

2010 Mongrels (TV seriál)
2006 Annually Retentive (TV seriál)
2000 Bob Martin (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1998 Lenny Goes to Town (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)
1987 The Golden Girls (TV seriál)
Nothing to Fear, But Fear Itself (S03E05)

Dokumentární

2011 Harry Potter a jeho 50 nej (TV film)
2006 Greatest Movie Love Scenes (TV film)
2005 Best Ever Family Films (TV film)
2004 Inside 'The Village': A Movie Special
2003 Brainiac: Šílená věda (TV seriál)
Comic Relief Does Fame Academy (TV seriál)
Luvvies, The (TV film)
2001 I Love 1990's (TV seriál)
1998 Carry On Darkly (TV film)
EastEnders Revealed (TV seriál)
Storm Over 4 (TV film)
The Heaven and Earth Show (TV seriál)
Watch This or the Dog Dies (TV film)
1997 James Bond: Shaken and Stirred (TV film)

Host

TV pořady

2009 Piers Morgan's Life Stories (TV pořad)
2008 Come Dine with Me (TV pořad)
2004 Technické vymoženosti (TV pořad)
2003 Comic Relief 2003: The Big Hair Do (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1997 Tellystack (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1995 They Think It's All Over (TV pořad)
1990 Stars In Their Eyes (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1972 Mastermind (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky