foto

Rita Davies

  • nar. 24.2.1933
    Hertfordshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 19.1.2016 (82 let)
    Princess Alice Hospice, Esher, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Alan Partridge: Alpha Papa
Nejvyšší nabídka
The List
2012 Private Peaceful
2010 Reuniting the Rubins
2008 Návrat na Brideshead
Of Best Intentions
Střepy v hlavě
2006 Lekce řízení
Potomci lidí
Šifra mistra Leonarda
2005 Footprints in the Snow (TV film)
2003 Poslední horor
Tempo
1998 The Wolves of Kromer
1994 W.S.H. (TV film)
1975 Monty Python a Svatý Grál
1972 Osudová hlídka

TV seriály

2013 Southcliffe (TV seriál)
Light Falls (E02)
The Hollow Shore (E01)
2012 Kuků (TV seriál)
Pro strach naděláno (TV seriál)
Starlings (TV seriál)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
2011 Vera (TV seriál)
Záhada Anubisova domu (TV seriál)
2010 Mongrels (TV seriál)
Pete Versus Life (TV seriál)
Pojďte se mnou létat (TV seriál)
Sherlock (TV seriál)
Velká hra (S01E03)
Trip, The (TV seriál)
2009 Den trifidů (TV seriál)
2008 The Inbetweeners (TV seriál)
2007 The Omid Djalili Show (TV seriál)
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2004 My Life in Film (TV seriál)
Vraždy na předměstí (TV seriál)
55 Degrees North (TV seriál)
2001 Micawber (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Nature Boy (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Velkovlak (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
Peter Principle, The (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1990 Zachovávat dekorum (TV seriál)
1987 Sunday Premiere: Claws (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Ladies in Charge (TV seriál)
1985 Oscar (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Tajný deník Adriana Molea (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Number 10 (TV seriál)
1981 Maybury (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1977 Kilvert's Diary (TV seriál)
1974 Rooms (TV seriál)
1972 Monty Pythonův létající cirkus (TV seriál)
The Money Programme (S03E03)
Njorl's Saga (S03E01)
1970 Monty Pythonův létající cirkus (TV seriál)
It's a Living (S02E06)
Play for Today (TV seriál)
1969 Monty Pythonův létající cirkus (TV seriál)
Full Frontal Nudity (S01E08)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 The Men from Room 13 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace