foto

Alexander Kanellakos

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Na divoké vlně
2011 Moneyball
Nákaza
2008 Dívka na rychlých kolech
2007 Křižovatka smrti 3 - Tentokráte v Paříži
Smrtonosná past 4.0
Soukromá válka pana Wilsona
1999 Andrew - člen naší rodiny
1998 Doktor Flastr
Jak přicházejí sny
1997 Flubber
1992 Sestra v akci

TV seriály

2019 Já jsem noc (TV seriál)
Queen’s Gambit, Accepted (E06)
Aloha (E05)
Pilot (E01)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Iowa (S07E01)
2017 Wisdom of the Crowd (TV seriál)
Denial of Service (E08)
2010 Záchranka San Francisco (TV seriál)
Scope of Practice (E15)
2007 Jericho (TV seriál)
Black Jack (S01E13)
2006 Jericho (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Žralok (TV seriál)
LAPD Blue (S01E02)
1997 JAG (TV seriál) - a.z.
Partie Go (S02E10) - a.z.
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)

Dokumentární

2012 Railroader

Režijní filmografie

Dokumentární

2012 Railroader

Skladatelská filmografie

Dokumentární

2012 Railroader

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2012 Railroader

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2012 Railroader

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky