foto

Nicolás Artajo

  • nar. 1.5.1985 (33 let)
    Berlín, Berlin, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Skin Creepers
2015 Inga Lindström: S Lilli si nezahrávej (TV film)
Meier Müller Schmidt
2009 Sněhurka (TV film)
2006 Olis Chance
2005 Inga Lindström: Dokonalý chlap (TV film)
2003 Mama macht's möglich (TV film)
1999 Bomby pod Berlínem (TV film)
1998 Der Kinderhasser (TV film)
1995 Touha po pomstě (TV film)
1994 Vídeňská špička
1989 Affäre Nachtfrost (TV film)
1988 Affaire Nachtfrost (TV film)

TV seriály

2005 Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
Krimi.de (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Wie erziehe ich meine Eltern? (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Lexx (TV seriál)
1996 Lexx (TV seriál)
1995 Der Mond scheint auch für Untermieter (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
1993 Durchreise (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace