foto

Svatopluk Karásek

  • nar. 18.10.1942
    Praha, Protektorát Čechy a Morava
  • zem. 20.12.2020 (78 let)
    Praha, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2020 Kaiser & Vokatá v undergroundu (koncert)
2014 Fenomén Underground (TV seriál)
2012 Rok bez Magora
2009 Proces s Plastic People (TV film)
13. komnata (TV seriál)
13. komnata Svatopluka Karáska (S04E40)
2008 Naše jediná jistota je, že všechno dobře dopadne (studentský film)
2005 Na druhé koleji
2001 Příběhy slavných (TV seriál)
Mejla (S02E20)
1998 Bigbít (TV seriál)
1985 Setkání u Čárlího 1985
1977 Atentát na kulturu (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

2009 Evropský manuál (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky