foto

Jonathan Bailey

  • nar. 25.4.1988 (31 let)
    Oxfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Mercy
2016 The Young Messiah
2014 Testament mládí
2013 Othello (divadelní záznam)
2007 Holky z naší školky
Královna Alžběta: Zlatý věk
Permanent Vacation
2005 Walk Away and I Stumble (TV film)
2004 5 dětí a To
2003 Enzo Ferrari (TV film)
1998 Alenka v zemi za zrcadlem (TV film)
1997 Bright Hair (TV film)

TV seriály

2018 Tom Clancy's Jack Ryan (TV seriál)
Sources and Methods (S01E06)
End of Honor (S01E05)
Pilot (S01E01)
2017 Chewing Gum (TV seriál)
Replacements (S02E02)
2016 Crashing (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Hooten a Lady: Lovci pokladů (TV seriál)
2015 Broadchurch (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2014 W1A (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Time Heist (S08E05)
2013 Broadchurch (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2012 Groove High (TV seriál)
Me and Mrs Jones (TV seriál)
Pramface (TV seriál)
Some Girls (TV seriál)
2011 Leonardo (TV seriál)
2010 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Smrtící zima (S04E01)
2009 Campus (TV seriál)
National Theatre Live (TV seriál)
Off the Hook (TV seriál)
2008 Fresh! (TV seriál)
2005 Zlatá hodina (TV seriál)
2001 Baddiel's Syndrome (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1995 Doktorka Bramwellová (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2013 National Theatre Live: 50 Years on Stage (TV film)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace