foto

Aarni Kivinen

  • nar. 30.3.1967 (53 let)
    Vaasa, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Syksyn jälkeen saapuu kevät
2019 Tottumiskysymys
Tyttöbileet
2015 Mersusta seuraava (studentský film)
2013 Nuoren Wertherin jäljillä
Ti praví
2012 Miesten välisiä keskusteluja
2006 Hittikatsomo - 20 bailuhittiä
Järvi
2005 Tähtihetkiä kotiteatteriin vol.2
2004 Arvon veli (TV film)
Tuliaisia (studentský film)
2001 Emmauksen tiellä
1996 Perkeleen Darwin (studentský film)
1995 Lipton Cockton in the Shadows of Sodoma

TV seriály

2015 Roba (TV seriál)
Päätös (S02E02)
Tarjous (S02E01)
2014 Syke (TV seriál)
Maa on syanoottinen laulu (S01E06)
2012 Maailma on valmis (TV seriál)
Avaa televisio! (E06)
Kamera laulaa (E04)
Uuden elokuvan ensimmäinen päivä (E01)
Roba (TV seriál)
Töölö (S01E08)
Metsästäjä (S01E04)
Lapsen parhaat kaverit (S01E03)
další epizody (5)
2011 Alavilla mailla hallanvaara (TV seriál)
Ei meitä voi säikyttää! (E03)
Maan korvessa kulkevi lapsosen tien (E02)
Maalta olet sinä tullut (E01)
2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Omistamisen harha (E12)
Lyytinmäen Luther (E11)
Kiinteistönvälitystä (E10)
další epizody (6)
2006 Rikospoliisi ei laula (TV seriál)
Mykkä todistaja (E05)
2005 Tahdon asia (TV seriál)
Episode 9 (E09)
2002 Paholaisen tytär (TV seriál)
1999 Ratikka-Raimo (TV seriál)
Salatut elämät (TV seriál)
1996 Ihmeidentekijät (TV seriál)
1995 Samppanjaa ja vaahtokarkkeja (TV seriál)

Divadelní záznam

2013 Neljäs tie (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2009 Salatut elämät 10 v (TV pořad)
2002 Hupiklubi (TV pořad)
Leikin varjolla (TV pořad)
1999 Ugrilampaat (TV pořad)

Skladatelská filmografie

TV pořady

1999 Ugrilampaat (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1999 Ugrilampaat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky