foto

John Dennis

  • nar. 3.5.1925
    Bronx, New York City, New York, USA
  • zem. 20.3.2004 (78 let)
    Apple Valley, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Mae West (TV film)
1980 This Year's Blonde (TV film)
1979 Charlie and the Talking Buzzard
Love at First Bite
Power Within, The (TV film)
Seeding of Sarah Burns, The (TV film)
1978 Dobrmani připraveni k smrti
1977 End of the World
Závrať naruby
1975 Blue Knight, The (TV film)
Psychic Killer
1974 Mama's Dirty Girls
Mladý Frankenstein
Super Ball
Tirák Turner
Zemětřesení
1973 Blackenstein
Slams, The
Soylent Green
The Bait (TV film)
1972 Dobytí Planety opic
Příběhy z pískoviště
1971 Day of the Wolves, The
Dead Men Tell No Tales (TV film)
1970 All the Lovin' Kinfolk
Fandango
Letiště
The Animals
1969 Daddy's Gone A-Hunting
1968 Funny Girl
Hlava
Jen se nikdy nenudit
1966 Loď se skleněným dnem
Lt. Robin Crusoe, U.S.N.
Mister Buddwing
The Oscar
1965 36 Hours
Tickle Me
Zebra in the Kitchen
1964 Quick Before It Melts
Shock Treatment
1962 Convicts 4
1960 Visit to a Small Planet
1958 Frankenstein 1970
I Mobster
Revolt in the Big House
The Naked and the Dead
Violent Road
1957 Don't Go Near the Water
My Gun Is Quick
Vězeňský rock
1956 Calling Homicide
The Killer is Loose
1955 Battle Taxi
Conquest of Space
Marty
Pete Kelly's Blues
Target Zero
The Naked Street
The Return Of Jack Slade
1953 Odtud až na věčnost

TV seriály

1979 Eischied (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
Project U.F.O. (TV seriál)
Richie Brockelman, Private Eye (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Man from Atlantis (TV seriál)
1976 Arthur Hailey's the Moneychangers (TV seriál)
Jigsaw John (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
Baretta (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
Mobile One (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
1973 Chase (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
Pilot (S01E01)
The Rookies (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Legend of Jesse James, The (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Bourbon Street Beat (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Harbor Command (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
The Man Called X (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Celebrity Playhouse (TV seriál)
Ford Star Jubilee (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.
Father Knows Best (TV seriál)
Medic (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Big Town (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace