foto

Martin Hentschel

  • nar. 16.8.1984 (36 let)
    Rostock, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Die Abrissbirnen
2017 Ein Kind wird gesucht (TV film)
2016 Adidas versus Puma (TV film)
No Mercynary
Srážka
Über Barbarossaplatz (TV film)
2015 Marie Brand und das Erbe der Olga Lenau (TV film)
Tatort - Kollaps (TV film)
2014 Herzlos
2013 Ein Experimentalfilm
Ein weites Herz - Schicksalsjahre einer deutschen Familie (TV film)
Tatort Calw - Hexensabbat
2012 Astro Zombies: M4 - Invaders from Cyberspace
Der Todespanther von Brooklyn
Legend of Hell
Robin Hood: Ghosts of Sherwood
Savage Love
Wir wollten aufs Meer
2011 Albtraumfieber
Elitní kurýrní služba (TV film)
Niemand ist eine Insel (TV film)
2010 2030 - Ausbeutung der Enkel (TV film)
3
Císařovy nové šaty (TV film)
Muž ve stínu
Necronos
No Reason
Otto's Eleven
Po čem muži touží (TV film)
Černá smrt
2009 66/67 - Fairplay war gestern
Petite mort, La
Romeo und Jutta (TV film)

TV seriály

2017 Die andere Seite (TV seriál)
2015 Rentnercops (TV seriál)
Atemlos durch die Nacht (S01E06)
2013 Válečná generace (TV seriál)
Ein anderes Land (E03)
2011 SOKO Wismar (TV seriál)
Umzug in den Tod (S09E10)
2010 SOKO Wismar (TV seriál)
Hochwild (S08E06)
2009 Alisa - Jdi za svým srdcem (TV seriál)
Eine wie Keine (TV seriál)
Flemming (TV seriál)
Krupp - Eine deutsche Familie (TV seriál)
2008 Anna und die Liebe (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1987 Anna (TV seriál)

Dokumentární

2019 Porn Culture (TV seriál)
2013 Trash Chronicles
1996 Welt der Wunder - Faszination Unterwasserwelt (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Die Abrissbirnen

Producentská filmografie

Filmy

2019 Die Abrissbirnen

Host

TV pořady

1998 Galileo (TV pořad)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky