foto

Dan Levy

  • nar. 9.8.1983 (37 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Šťastné a veselé
2014 Stage Fright
2013 Admission
2012 Život ve strachu (TV film)
2011 Zahulíme, uvidíme 3

TV seriály

2020 Schitt's Creek (TV seriál)
Episode 14 (S06E14)
Episode 13 (S06E13)
Episode 12 (S06E12)
další epizody (14)
2019 Schitt's Creek (TV seriál)
Life is a Cabaret (S05E14)
The Hike (S05E13)
The Roast (S05E12)
další epizody (14)
2018 Schitt's Creek (TV seriál)
Christmas Special (S04E13)
Singles Week (S04E12)
The Rollout (S04E11)
další epizody (13)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
A Sketchy Area (S10E03)
2017 Schitt's Creek (TV seriál)
Grad Night (S03E13)
Friends & Family (S03E12)
Stop Saying Lice! (S03E11)
další epizody (13)
2016 Schitt's Creek (TV seriál)
Happy Anniversary (S02E13)
Lawn Signs (S02E12)
The Motel Guest (S02E11)
další epizody (13)
2015 Schitt's Creek (TV seriál)
Town for Sale (S01E13)
Surprise Party (S01E12)
Little Sister (S01E11)
další epizody (13)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Schitt's Creek (TV seriál)
Life is a Cabaret (S05E14)
The Hike (S05E13)
Meet the Parents (S05E11)
další epizody (5)
2018 Schitt's Creek (TV seriál)
Christmas Special (S04E13)
Singles Week (S04E12)
Open Mic (S04E06)
další epizody (4)
Goldbergovi (TV seriál)
RAD! (S06E03)
2017 Schitt's Creek (TV seriál)
Grad Night (S03E13)
Stop Saying Lice! (S03E11)
General Store (S03E07)
další epizody (5)
2016 Schitt's Creek (TV seriál)
Happy Anniversary (S02E13)
Moira vs. Town Council (S02E06)
Bob's Bagels (S02E05)
další epizody (4)
2015 Schitt's Creek (TV seriál)
Honeymoon (S01E10)
Turkey Shoot (S01E07)
Our Cup Runneth Over (S01E01)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Schitt's Creek (TV seriál)
Episode 14 (S06E14)
Episode 13 (S06E13)
Episode 12 (S06E12)
další epizody (14)
2019 Schitt's Creek (TV seriál)
Life is a Cabaret (S05E14)
The Hike (S05E13)
The Roast (S05E12)
další epizody (14)
2018 Schitt's Creek (TV seriál)
Christmas Special (S04E13)
Singles Week (S04E12)
The Rollout (S04E11)
další epizody (13)
2017 Schitt's Creek (TV seriál)
Grad Night (S03E13)
Friends & Family (S03E12)
Stop Saying Lice! (S03E11)
další epizody (13)
2016 Schitt's Creek (TV seriál)
Happy Anniversary (S02E13)
Lawn Signs (S02E12)
The Motel Guest (S02E11)
další epizody (13)
2015 Schitt's Creek (TV seriál)
Town for Sale (S01E13)
Surprise Party (S01E12)
Little Sister (S01E11)
další epizody (13)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Schitt's Creek (TV seriál)
Life is a Cabaret (S05E14)
2018 Schitt's Creek (TV seriál)
Christmas Special (S04E13)

Střihačská filmografie

Dokumentární

1985 Portrait of a Terrorist

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky