foto

Dieter Montag

  • nar. 1.1.1949 (71 let)
    Helbra, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Boxhagener Platz
2009 Bei uns und um die Ecke (TV film)
Krásná Locika (TV film)
Polizeiruf 110 - Fehlschuss (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod im Atelier (TV film)
2006 Kabriolet (TV film)
Schröderův báječný svět
Wenn du mich brauchst (TV film)
2005 Tsunami (TV film)
Verführung für Anfänger (TV film)
2004 Ein Engel namens Hans-Dieter (TV film)
Männer im gefährlichen Alter (TV film)
Slepá patrona
2003 Claras Schatz (TV film)
Der letzte Lude
Polizeiruf 110 - Abseitsfalle (TV film)
Tatort - Atlantis (TV film)
Zwei Tage Hoffnung - Der Aufstand vom 17. Juni 1953 (TV film)
2002 Bouře v srdci (TV film)
Ninas Geschichte
Polizeiruf 110 - Grauzone (TV film)
2001 Polizeiruf 110 - Bis unter die Haut (TV film)
Polizeiruf 110 - Kurschatten (TV film)
Sonntags
Tatort - Mördergrube (TV film)
Traumfrau mit Verspätung (TV film)
Zutaten für Träume
2000 3 Tage 44
Falešná láska (TV film)
Polizeiruf 110 - Totenstille (TV film)
1999 Das Schloß meines Vaters (TV film)
Die Handschrift des Mörders (TV film)
Polizeiruf 110 - Schellekloppe (TV film)
Tatort - Dagoberts Enkel (TV film)
1998 Polizeiruf 110 - Das Wunder von Wustermark (TV film)
Polizeiruf 110 - Kleiner Engel (TV film)
Sperling und der brennende Arm (TV film)
Zeit des Schweigens (TV film)
1997 Der Hauptmann von Köpenick (TV film)
Gewagtes Spiel (TV film)
1996 Hlas vraha (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Gazelle (TV film)
1995 Alles außer Mord - Wahnsinn mit Methode (TV film)
Der Mann auf der Bettkante (TV film)
Die Tote von Amelung (TV film)
Heimatgeschichten - Sprung ins Glück (TV film)
1991 Begräbnis einer Gräfin
1989 Schwein gehabt
1988 Mit Leib und Seele
1987 Jan Oppen (TV film)
1986 Der Elterntauschladen
Rabenvater
1984 Der Lude
Na pomoc tátovi (TV film)
Sen o štěstí
Vyměněná královna
1983 Abends im Kelch (TV film)
Der entführte Prinz (TV film)
1982 Hotel Polan und seine Gäste (TV film)
1981 Kdyby země nebyla kulatá...
Kreuz-As bedeutet Tod (TV film)
Občanská záruka na jeden rok
1980 Spreelore oder Das heiße Blut
Sólo pro Sunny
1979 Hochzeit in Weltzow (TV film)
Hrdličky nepláčou
Menschenhasser, Der (TV film)
1978 Blanka (TV film)
Marianne wartet auf die Hochzeit (TV film)
1977 Maminko, jsem živ
1975 Der goldene Elefant (TV film)
Heute ist Freitag (TV film)
Suse, liebe Suse
Till Enšpígl
Černý mlynář (TV film)
1974 Der Maulheld (TV film)
Der Nackte Mann auf dem Sportplatz
Rákosí (TV film)
1971 Der Arzt wider Willen (TV film)
Frühling 46
Schwarzes Schaf (TV film)
1970 Katzengold (TV film)
1969 Jungfer, Sie gefällt mir
Čas žít

TV seriály

2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (4)
Alles Klara (TV seriál)
Der letzte Stempel (S02E16)
SOKO Wismar (TV seriál)
Fotofalle (S11E15)
2010 In aller Freundschaft (TV seriál)
Im Schatten der Angst (S13E20)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
Údolí Divokých růží (TV seriál)
2005 SOKO Wismar (TV seriál)
Fischköppe (S03E02)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
Der Traum vom Fliegen (S01E03)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Highspeed - Die Ledercops (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Morgen ist ein neuer Tag (S05E36)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Wilde Triebe (S01E05)
2000 Správná dvojka (TV seriál)
Der Todfeind (E16)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
Ritas Welt (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Smrtící písek (S03E05)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1996 Dr. Monika Lindt - Kinderärztin, Geliebte, Mutter (TV seriál)
Mann ohne Schatten, Der (TV seriál)
Sperling (TV seriál)
Ulice Berlína (TV seriál)
Alleingang (S01E04)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Bella Block (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1973 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Wunder dauern etwas länger (E28)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
Rottenknechte (TV seriál)
1969 Komunista Hans Beimler (TV seriál)

Dokumentární

2004 Der Ausländer

Divadelní záznam

1990 Philotas (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1992 Riverboat (TV pořad)
1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky