foto

Paweł Domagała

  • nar. 19.1.1984 (35 let)
    Radom, Mazovské vojvodství, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gotowi na wszystko. Exterminator
Serce nie sługa
2017 PolandJa
2016 7 rzeczy, których nie wiecie o facetach
Legendy Polskie: Operacja Bazyliszek
Planeta single
2015 Wkręceni 2
2014 Dzień dobry, kocham cię!
2013 Wkręceni
2011 80 milionů
2010 Weekend
2009 Demakijaż
Miasto z morza
Poslední akce
2007 Nikdy nezestárnout (TV film)
2006 Wszyscy jesteśmy Chrystusami

TV seriály

2019 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S10E13)
Episode 12 (S10E12)
Episode 11 (S10E11)
další epizody (12)
2018 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S09E13)
Episode 12 (S09E12)
Episode 11 (S09E11)
další epizody (26)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Basia (S03E01)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S07E13)
Episode 12 (S07E12)
Episode 11 (S07E11)
další epizody (25)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Czynnik krytyczny (S02E11)
Miłość nas rozdzieli (S02E10)
Szach mat (S02E09)
další epizody (24)
Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 12 (S05E12)
Episode 11 (S05E11)
další epizody (26)
2015 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (26)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
2013 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Nowa (TV seriál)
Prosto w serce (TV seriál)
Ratownicy (TV seriál)
2009 Sprawiedliwi (TV seriál)
2008 39 i pół (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
2005 Niania (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
2000 Plebania (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace