foto

Piet Klocke

  • nar. 20.12.1957 (61 let)
    Brémy, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Skladatelská filmografie

Filmy

1997 Der Mordsfilm - Tödliches Geschäft - Nur Geld macht glücklich (TV film)
1996 Schwurgericht - Angst! (TV film)
1995 Absprung (TV film)
Angst (TV film)
1994 Freundinnen (TV film)
1993 Kahlschlag (TV film)
Nordkurve
1992 Alles Lüge
V jiném stavu (TV film)
1991 Superstau
Wer hat Angst vor Rot, Gelb, Blau?
1990 Wedding
1989 Der Leibwächter (TV film)
Tote leben nicht allein (TV film)
1987 Peng! Du bist tot!
1986 585 Kiloherz (TV film)
1984 Führer durch die Welt (TV film)
Hur und Heilig
1983 Leitmotiv

TV seriály

1995 Schwurgericht (TV seriál)

Dokumentární

1987 Monopoly (TV film)

Host

TV pořady

2007 Neues aus der Anstalt (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
Ottis Schlachthof (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1989 Pssst... (TV pořad)
1981 Löwenzahn (TV pořad)
Wetten, dass..? (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2007 Neues aus der Anstalt (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace