foto

Natalja Pozdňakova

  • nar. 25.12.1955 (63 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Atomový Ivan
2008 My stranno vstretilis (TV film)
2007 Antidur
2005 Apokrif: Muzyka dlja Petra i Pavla
Dura
2003 Antikiller 2: Antiterror
2002 Kopejka
Žizň zabavami polna
1999 Mama
Něbo v almazach
1997 Vor
1996 Vozvraščenije Broněnosca
1995 Bez ošejnika
Orjol i reška
1994 Policejní akademie 7: Moskevská mise
1991 I vozvraščajetsja větěr...
I čjort s nami!
1989 Iskusstvo žiť v Oděsse
1988 Odno voskreseně (TV film)
Uznik zamka If
1986 Na ostrije meča

TV seriály

2018 Domašnij arest (TV seriál)
2017 Anna Karenina (TV seriál)
2016 Ně vmestě (TV seriál)
Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
Salam Maskva (TV seriál)
2013 Durnaja krov (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
2012 Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Maša v zakoně (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Zapadňa (E02)
Vozvraščenije (E01)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Dělo ryžich (S05E07)
Drug čeloveka (S05E05)
Sibirskij suvenir (S04E12)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Blondinka s perrona (S03E08)
Děvočka, chočeš snimatsja v kino? (S03E07)
Tamožňa dajot dobro (S03E06)
další epizody (4)
2008 Znachar (TV seriál)
2006 Děvjať něizvěstnych (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)
2005 Soldaty 3 (TV seriál)
Zlaté tele (TV seriál)
Zvězda epochi (TV seriál)
2004 Kavalery morskoj Zvězdy (TV seriál)
Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Čert iz tabakerki (S01E01)
2001 Granica. Tajožnyj roman (TV seriál)
Pjatyj ugol (TV seriál)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Ubiť vorona (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace