foto

Ben Chanan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Cyberbully (TV film)
2013 Blackout (TV film)

TV seriály

2016 The Missing (TV seriál)
The Mountain (S02E08)
1991 (S02E07)
Saint John (S02E06)
další epizody (8)
2015 The Last Kingdom (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
2009 True Horror (TV seriál)

Dokumentární

2014 Naše světová válka (TV seriál)
2009 Z deníku uprchlíka (TV seriál)
2007 Vězněm v cizině (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Cyberbully (TV film)
2013 Blackout (TV film)

TV seriály

2009 True Horror (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace