foto

Hannes Ringlstetter

  • nar. 2.6.1970 (49 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Herecká filmografie

Filmy

2019 Schmucklos
2016 Hubert und Staller - Unter Wölfen (TV film)
2013 Hubert a Staller: Čichat zespodu k fialkám (TV film)
Paradies 505. Ein Niederbayernkrimi (TV film)
2012 Hansi und Hubsi (TV film)
2011 Eine ganz heiße Nummer
2010 3faltig

TV seriály

2015 Sedwitz (TV seriál)
2013 Hammer & Sichl (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2010 Die Gipfelzipfler (TV seriál)

Galerie (40)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky