foto

Jeff Allin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Muž bez kůže
Tmavá obrazovka (TV film)
1997 Lebkouni: Dědictví Udary (TV film)
1995 Creep
Podezřelý vynález (TV film)
1994 MacShayne: Vítěz bere vše (TV film)
1993 In the Line of Duty: Ambush in Waco (TV film)
1992 A Woman Scorned: The Betty Broderick Story (TV film)
1991 Ve jménu dítěte (TV film)
1990 Polda na zabití (TV film)
Zázračné přistání (TV film)
1989 K-9, můj přítel se studeným čumákem
Roe vs. Wade (TV film)
1988 Patty Hearstová
1987 Kenny Rogers as The Gambler, Part III: The Legend Continues (TV film)
1986 Bláznivá Air Force
Smekněte, pánové (TV film)
1985 Orel a medvěd (TV film)
Remo Williams: Dobrodružství začínají
1979 Matter of Love, A
1976 American Tickler

TV seriály

1999 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Dračí zuby (S06E07)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Psychodrama (S04E14)
1996 Murder One (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 19 (S01E19)
1995 Cybill (TV seriál)
Death and Execs (S01E10)
The Replacements (S01E09)
Policie New York (TV seriál)
Large Mouth Bass (S02E12)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Vánoce v Melrose (S01E18)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Vymyšlená přítelkyně (S05E22)
1988 Family Medical Center (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1986 Dream West (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1963 The Doctors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky