foto

Günter Grünwald

  • nar. 27.11.1954 (66 let)
    Ingolstadt, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Muttertag (TV film)
1996 Anwalt Abel - Ein Richter in Angst (TV film)
1994 Schartl

TV seriály

2009 Normal is des ned! (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2009 Normal is des ned! (TV seriál)

TV pořady

2007 Neues aus der Anstalt (TV pořad)

Host

TV pořady

2019 Auf bairisch g'lacht! Silvesterspezial 2019 (TV pořad)
Bestes Kabarett! - ... aus 20 Jahren Bayerischem Kabarettpreis (TV pořad)
2018 Auf bairisch g´lacht! Silvesterspezial 2018 (TV pořad)
2014 Da sagt der Grünwald Stop - Günter Grünwald im Circus Krone (TV pořad) - mod.
2013 schlachthof (TV pořad)
2011 SchleichFernsehen (TV pořad)
2009 Asül für Alle (TV pořad)
2007 Nachtlinie (TV pořad)
Neues aus der Anstalt (TV pořad)
2003 Grünwald Comedy (TV pořad)
1999 Die Komiker (TV pořad)
1995 Ottis Schlachthof (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky