foto

Joni Mitchell

  • nar. 7.11.1943 (75 let)
    Fort McLeod, Alberta, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Love
1969 Mama Cass Television Program, The (TV film)

Dokumentární

2017 Wayne Shorter: Zero Gravity
2016 Jak se kalila hudba (TV seriál)
2015 Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál) - a.z.
When Voices Meet: One Divided Country; One United Choir; One Courageous Journey
2014 Jaco - a.z.
2012 Greenwich Village: Music That Defined a Generation - a.z.
2009 This Beat Goes On: Canadian Pop Music in the 1970s (TV film) - a.z.
2008 Johnny Cash's America - a.z.
2006 Buffy Sainte-Marie: A Multimedia Life (TV film)
Shakin' All Over! (TV film) - a.z.
2005 All We Are Saying (TV film)
The Work of Director Anton Corbijn (video kompilace)
2004 Miles Electric: A Different Kind of Blue
2001 Příběh pop music (TV seriál) - a.z.
1999 100 Greatest Women of Rock & Roll (TV film)
1998 Joni Mitchell: Painting with Words and Music (koncert)
1997 Behind the Music (TV seriál)
Message to Love: The Isle of Wight Festival
1995 The History of Rock 'N' Roll, Vol. 6 (TV film)
1994 Great Music Experience, The (TV film)
1990 Wall: Live in Berlin, The (koncert)
1987 Rolling Stone Presents Twenty Years of Rock & Roll (TV film)
1985 Tears Are Not Enough
1980 Shadows and Light
1978 Poslední valčík (koncert)
Renaldo and Clara
1971 Celebration at Big Sur
1970 Joni Mitchell: Both Sides Now - Live at The Isle of Wight Festival 1970 (koncert)
1969 This Is Tom Jones (TV seriál)

TV pořady

2004 Tavis Smiley (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)
1976 Radio with Pictures (TV pořad)
1968 The Dick Cavett Show (TV pořad)
1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1982 Love

Režijní filmografie

Dokumentární

1984 Refuge of the Roads
1980 Shadows and Light

Skladatelská filmografie

Dokumentární

1980 Shadows and Light

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace