foto

Marcelo Saback

  • nar. 20.10.1971 (49 let)
    Brasília, Distrito Federal, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 DJ Popelka
De Pernas pro Ar 3
2014 Loucas Pra Casar
2012 De Pernas pro Ar 2
2010 De Pernas pro Ar

TV seriály

1992 Você Decide (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2013 Odeio o Dia dos Namorados
2012 Até que a Sorte nos Separe
2010 De Pernas pro Ar
High School Musical: O Desafio
1997 Navalha na Carne

TV seriály

2008 Revelação (TV seriál)
2007 Eterna Magia (TV seriál)
2006 Cobras & Lagartos (TV seriál)
2003 Kubanacan (TV seriál)
2002 Desejos de Mulher (TV seriál)
2001 Os Normais (TV seriál)
2000 Esplendor (TV seriál)
1997 Doktorky (TV seriál)
1995 Historie jedné lásky (TV seriál)
Příští oběť (TV seriál)
1994 Pátria Minha (TV seriál)
1992 Você Decide (TV seriál)
1990 Barriga de Aluguel (TV seriál)
1988 Bebê a Bordo (TV seriál)
1987 Mandala (TV seriál)
Sassaricando (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky