foto

Matilda Anna Ingrid Lutz

  • nar. 28.1.1992 (26 let)
    Milán, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (5)

  • - Matilda sa v mladosti bála vystupovať pred obecenstvom. Jej matka jej odporučila návštevu hereckých kurzov. K tomu sa odhodlala až keď prerušila štúdium a vydala sa do New Yorku. Tu cítila, že ju ostatní nebudú súdiť, pretože ju nepoznajú. Hovorí, že po tomto kurze sa po prvýkrát cítila slobodná. (Marceloo)

  • Kruhy (2017)

    - Herec Vincent D'Onofrio (Burke) sa správal voči Matilde Lutz (Julia) ako náhradný otec. Prispelo k tomu, že má dcéru v rovnakom veku a sám je o jediný deň starší ako Matildin ozajstný otec. (Marceloo)

  • Kruhy (2017)

    - Matilda Anna Ingrid Lutz a Alex Roe, ktorí tvoria ústrednú dvojicu (Julia + Holt), bývali v rovnakej budove. Nakoľko počas natáčania nemali čas na nacvičovanie scén, ich zakaždým skúšali večer pred klapkou. (Marceloo)

  • Kruhy (2017)

    - Matilda Anna Ingrid Lutz (Julia) spočiatku netušila, že ide o horor. Keď dostala ponuku, natáčala práve v Taliansku, takže ju prijala bez toho, aby zisťovala viac informácií o projekte. Pravdu sa dozvedela až na druhej skúške. (Marceloo)

  • Kruhy (2017)

    - Hlavná herečka Matilda Anna Ingrid Lutz (Julia) si pred natáčaním po dlhých rokoch pripomenula The Ring (2002). Pre interview priznala, že aj napriek tomu, že ho sledovala za svetla v poobedných hodinách, musela zavolať svojho brata, nech ho dopozerá s ňou. (Marceloo)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kruhy
Pomsta
2016 L'Universale
O cestování s láskou
2015 Mi chiamo Maya
2014 Somewhere Beautiful
2013 L'ultima ruota del carro

TV seriály

2016 Medici: Masters of Florence (TV seriál)
2013 Bez hranic (TV seriál)
Desperation & Desperados (S01E08)
2011 Fuoriclasse (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace