foto

Bruno Magne

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Post Partum
2012 30° couleur
Oui, šéfe!
2011 Rodinné zájmy
2009 Tueuse, La (TV film)
2007 Bluesbreaker
2003 Homme sans tête, L'

TV seriály

2014 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 7 (S05E07)
Epizoda 5 (S05E05)
další epizody (7)
2012 Ainsi soient-ils (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Les mystérieuses cités d'or (TV seriál)
2010 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Sur le vif (S06E08)
2009 Mikulášovy patálie (TV seriál)
2008 Adresa neznámá (TV seriál)
2007 Wakfu (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace