foto

Pere Arquillué

  • nar. 1967
    Terrassa, Barcelona, Cataluña, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Las furias
2013 Detuned
2010 K čertu s ošklivci
2009 7 pasos y medio
2008 Anarchistova žena
2007 Klaun a Führer (TV film)
Trenhotel (TV film)
2006 Láska v sebeobraně
2003 Las voces de la noche
Monica (TV film)
Ve městě
2002 Salomé
X
2001 Buñuel y la mesa del rey Salomón
L'estratègia del cucut (TV film)
1994 Proč to všechno

TV seriály

2010 La Riera (TV seriál)
2008 Cazadores de hombres (TV seriál)
Zoo (TV seriál)
2006 Mar de fons (TV seriál)
1999 Homenots (TV seriál)
1996 Cròniques de la veritat oculta (TV seriál)
1995 Secrets de família (TV seriál)
1994 Arnau (TV seriál)

Dokumentární

2003 Odysea - Putování člověka (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace