foto

Elise Bauman

  • nar. 23.10.1990 (28 let)
    Kitchener, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Elise je kanadská herečka, která se nejvíce proslavila svojí rolí Laury Hollis v mezinárodně populárním upířím webseriálu Carmilla (2014).

Elise měla do deváté třídy domácí školu. Už odmala se profesionálně věnovala divadlu. V roce 2009 se kvůli studiu přestěhovala do New Yorku, kde navštěvovala neziskovou divadelní školu Circle in the Square.

V seriálu Carmilla, který je založen na novele od Josepha Sheridan Le Fanu, si zahrála hlavní postavu devatenáctileté studentky univerzity, Lauru Hollis. Objevila se také ve filmu Almost Adult (2016), kde si znovu zahrála hlavní roli společně s Natashou Negovanlis, představitelkou Carmilly.

Elise se také prezentuje jako zpěvačka. V roce 2016 ve spolupráci s Ellevanem vydala album „Ellevation/. Ve volném času se ráda věnuje józe.

zuzu1056

Herecká filmografie

Filmy

2017 Becoming Burlesque
The Carmilla Movie
2016 Almost Adults
Below Her Mouth
2015 Everything's Gonna Be Pink

TV seriály

2018 Příběh služebnice (TV seriál)
First Blood (S02E06)
2014 Carmilla (TV seriál)

Dokumentární

2014 Unknown Star
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace