foto

Renato Berta

  • nar. 2.3.1945 (73 let)
    Bellinzona, Ticino, Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Milenec na jeden den
2016 Drôles d'oiseaux
For This Is My Body
Stalinova pohovka
2015 Ve stínu žen
2014 Úžasný mladík
2012 Gebo a stín
Un enfant de toi
2010 Belleville-Tokyo
My jsme věřili
2009 Dowaha
O somma luce
2006 Quei loro incontri
2005 Code 68
Espelho Mágico
Le Promeneur du champ de Mars
2004 Mon père est ingénieur
2003 Na ústa ne
Tanec na tři doby
Zápletka
2002 Marie-Jo et ses 2 amours
Princípio da Incerteza, O
2001 Eden
2000 Kipur
Palavra e Utopia
Sladká smrt
Vive nous!
1999 Beresina oder Die letzten Tage der Schweiz
Kadosh
Vanaprastham - Poslední tanec
1998 Inquietude
Yom Yom
1997 Cesta na počátek světa
Silence de Rak, Le
Stará známá písnička
1996 Party
1995 Devarim
Návod na nevěru
1994 La Prossima volta il fuoco
Mort de Molière, La
1993 L'Instinct de l'ange
Smoking/No Smoking
1992 Zwischensaison
1991 Rien que des mensonges
Viaggio in Italia (TV film)
1990 Milou v máji
Uranus
1989 Chimère
Rozbouřený život
1988 Ada dans la jungle
1987 Innocents, Les
Jenatsch
Na shledanou, chlapci
Smrt Empedokla
1986 Rosa poběhlice
Taxi Boy
1985 Hurlevent
Muž se stříbrnýma očima
Schůzka
1984 Année des méduses, L'
Noci v úplňku
1981 Dům v parku (TV film)
1980 Retour à Marseille
1979 Messidor
1977 Repérages
1976 Jonas, kterému bude 25 let v roce 2000
Pomocník
1974 Le Milieu du monde
Ne tak zlý
1973 Geschichtsunterricht
Le Retour d'Afrique
Les vilaines manières
1972 Heute nacht oder nie
1971 Salamandr
1969 Charles mrtvý nebo živý
Vive la mort

Dokumentární

2001 Operai, contadini
2000 Addio Lugano bella
1995 Geschriebene Gesicht, Das
1985 L'atelier (TV film)

Režijní filmografie

Dokumentární

1991 Film du cinéma suisse, Le
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace