foto

James Babson

  • nar. 24.10.1974 (45 let)
    West Chester, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Danny. Legend. God.
2019 Wally Got Wasted
2017 Dirty Bomb
Odious
The Fates
2015 Baby, Baby, Baby
Last Knights
2014 Road to the Open
2013 Dose of Reality
Sugar
Tým jedna
Vishwaroopam
2012 Dog Eat Dog
The Words
2010 Bonin: Dálniční vrah
Random Chapters in the Life of Some Guy
2009 Solomon Kane
2008 Okřídlené bytosti
2007 Almaz Black Box
2006 Iluzionista
2004 Hellboy
2003 Girl Camp 2004: Lesbian Fleshpots
Hitler: Vzestup zla (TV film)
Lash of the Scorpion
Liga výjimečných
Luther
My Beautiful Demon
2002 Doktor Živago (TV film)
Jean Moulin (TV film)
Young Arthur (TV film)
xXx
1994 Vykoupení z věznice Shawshank

TV seriály

2019 For the People (TV seriál)
Minimum Continuing Legal Education (S02E03)
Pokoj 104 (TV seriál)
Rogue (S03E04)
2018 Pokoj 104 (TV seriál)
Hungry (S02E04)
Timeless (TV seriál)
Mrs. Sherlock Holmes (S02E07)
2017 Dimenze 404 (TV seriál)
Chronos (E03)
Chance (TV seriál)
Multitiaxal System (S02E01)
Silicon Valley (TV seriál)
Intellectual Property (S04E03)
Transparent (TV seriál)
House Call (S04E10)
Cool Guy (S04E04)
Groin Anomaly (S04E02)
další epizody (4)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Orientation: Part 2 (S05E02)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Rozdělený dům (S15E01)
2012 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Civilní ztráty (S04E08)
Americký táta (TV seriál)
The Kidney Stays in the Picture (S08E16)
2009 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a kritik (S08E06)
2005 Zjevení (TV seriál)
2004 Zbojníci (TV seriál)
2003 Děti planety Duna (TV seriál)
Karel II. - Moc a vášeň (TV seriál)
2002 Napoleon (TV seriál)
1812–1821 (E04)
1807–1812 (E03)
1800–1807 (E02)
další epizody (4)

Dokumentární

2004 Rex-patriates

Hudební videoklipy

2018 Marshmello ft. Bastille - Happier (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky