foto

Brian Johnson

  • nar. 5.10.1947 (71 let)
    Dunston, Gateshead, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Suburban Cowboy
2005 Góóól!
2004 Sunday for Sammy 2004
1997 Soukromé neřesti

Dokumentární

2015 Blood and Thunder: The Sound of Alberts (TV seriál)
2011 AC/DC: Live at River Plate (koncert)
2009 Jak klip zabil rozhlasovou hvězdu (TV seriál)
Rock and Roll Hall of Fame Live: Sweet Emotion (koncert)
2007 AC/DC - Plug Me In (koncert)
2003 50 Sexiest Video Moments (TV film)
2001 AC/DC: Stiff Upper Lip Live (koncert)
1997 Behind the Music (TV seriál)
1996 AC/DC: No Bull (koncert)
1992 AC/DC - koncert v Doningtonu (koncert)
For Those About to Rock: Monsters in Moscow (koncert)

TV pořady

2017 Brian Johnson: A Life on the Road (TV pořad)
2016 The Grand Tour (TV pořad)
2014 Auta, která válí s Brianem Johnsonem (TV pořad)
2008 That Metal Show (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1978 Top Gear (TV pořad)

Hudební videoklipy

2015 AC/DC - Rock the Blues Away (hudební videoklip)
2014 AC/DC - Play Ball (hudební videoklip)
AC/DC - Rock or Bust (hudební videoklip)
2005 AC/DC: Family Jewels (hudební videoklip)
1993 AC/DC - Big Gun (hudební videoklip)
1990 AC/DC - Thunderstruck (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2005 AC/DC: Family Jewels (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace