foto

Robbie Robertson

  • nar. 5.7.1943 (76 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

BAFTA

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Irčan
2012 Unbound
1994 Jimmy Hollywood
1986 Barva peněz

Dokumentární

1994 Native Americans, The (TV seriál)

Hudební videoklipy

1991 Rod Stewart - Broken Arrow (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Producentská filmografie

Dokumentární

1978 Poslední valčík (koncert)

Host

TV pořady

2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2004 CBC News: The Hour (TV pořad)
Tavis Smiley (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)
Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)