foto

Witold Gombrowicz

  • nar. 4.8.1904
  • zem. 25.7.1969 (64 let)
    Vence, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2015 Kosmos - kniha
2003 Pornografie - kniha
1991 Ferdydurke - kniha
1978 El servicio - kniha
1971 Sonne angreifen, Die (TV film) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace