foto

Alexandra Rovenskich

  • nar. 27.12.1959 (59 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Dětstvo Nikity

TV seriály

2018 Sidělka (TV seriál)
2016 Odinočestvo (TV seriál)
2015 Iděalnaja žertva (TV seriál)
Profil ubijcy 2 (TV seriál)
Solnce v podarok (TV seriál)
Zapretnaja ljubov (TV seriál)
2014 UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Sila ubežděnija (S05E01)
2013 Dněvnik svekrovi (TV seriál)
Durnaja krov (TV seriál)
Falšivaja nota (TV seriál)
1981 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Iz žizni fruktov (E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace