foto

Sabrina Carpenter

  • nar. 11.5.1999 (20 let)
    Lehigh Valley, Pennsylvania, USA

Biografie

Tato sympatická blondýnka se narodila v roce 1999 v Pensylvánii. Má dvě sestry Shannon a Sarah. Sarah Sabrině pomáhá se zpěvem, dokonce společně zveřejnily na svůj youtube kanál několik přezpívaných coverů.

V roce 2010 si Sabrina střihla svou první roli a to v seriálu Právo & Pořádek. V roce 2012 se stala tanečnicí v dětském zábavním pořadu Dance Kids 2 a v roce 2013 hostovala na Disney Channel v úspěšném sitcomu Austin & Ally. Též se mihla v Dramatu Horns. Zahrála si zde první lásku Iga Perrishe, Merrin Williamsovou.

Počátek roku 2014 se stal pro Sabrinu zlomovým. Začal se natáčet seriál Girl Meets World, volné pokračování Boy Meets World. V pořadu ztvárňuje nejlepší kamarádku hlavní hrdinky, Mayu. Je to rebelka a volnomyšlenkářka, jež dokáže prosadit vlastní názor. Pro Riley (jež je jako její sestra) by byla schopna udělat cokoliv.

Mimo vystupování na Disney se Sabrina věnuje také zpěvu. Vydala CD „Can't Blame a Girl for Trying," jež ji pomohlo nastartovat její pěveckou kariéru. Jejími velmi dobrými kamarády jsou Corey Fogelmanis a Rowan Blanchard.

Kateřina "Kacitr" Turková

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Short History of the Long Road
2018 Nenávist, kterou jsi probudil
So Close (TV film)
2016 Noční dobrodružství: Chůvy v akci (TV film)
2013 Rohy
2012 Gulliver Quinn (TV film)
Noobz
The Unprofessional (TV film)

TV seriály

2019 Carmen Sandiego (TV seriál)
Milo a Murphyho zákon (TV seriál)
The Speech and Debate League of Death and Destruction Cross Town Explosion Event (S02E32)
First Impressions (S02E31)
Cavendish (S02E30)
další epizody (6)
2018 Milo a Murphyho zákon (TV seriál)
Ride Along Little Doggie (S02E26)
Adventure Buddies (S02E25)
The Dog Who Knew Too Much (S02E24)
další epizody (26)
2017 Milo a Murphyho zákon (TV seriál)
A Christmas Peril (S01E36)
Milo Murphy's Halloween Scream-A-Torium! (S01E35)
Fungus Among Us (S01E34)
další epizody (26)
Riley ve velkém světě (TV seriál)
Girl Meets Goodbye (S03E21)
Girl Meets Sweet Sixteen (S03E20)
World Meets Girl (S03E19)
2016 Clevver Now (TV seriál)
Milo a Murphyho zákon (TV seriál)
Wilder West (S01E10)
Worked Day (S01E09)
Smooth Opera-tor (S01E08)
další epizody (10)
Soy Luna (TV seriál)
Walk the Prank (TV seriál)
Riley ve velkém světě (TV seriál)
Girl Meets a Christmas Maya (S03E18)
Girl Meets Hollyworld (S03E17)
Girl Meets Her Monster (S03E16)
další epizody (23)
2015 Riley ve velkém světě (TV seriál)
Girl Meets the New Year (S02E25)
Girl Meets Belief (S02E24)
Girl Meets the Forgiveness Project (S02E23)
další epizody (30)
2014 Riley ve velkém světě (TV seriál)
Girl Meets Home for the Holidays (S01E16)
Girl Meets Brother (S01E15)
Girl Meets Friendship (S01E14)
další epizody (16)
2013 Goodwin Games, The (TV seriál)
Orange Is the New Black (TV seriál)
F*cksgiving (S01E09)
Sofie První (TV seriál)
2011 Austin a Ally (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Possessed (S12E12)
2007 Phineas & Ferb (TV seriál)

Hudební videoklipy

2019 Alan Walker, Sabrina Carpenter & Farruko - On My Way (hudební videoklip)
Alan Walker, Sabrina Carpenter & Farruko - On My Way - Alternate Version (hudební videoklip)
Sabrina Carpenter - In My Bed (hudební videoklip)
2018 Lindsey Stirling - You're A Mean One, Mr. Grinch ft. Sabrina Carpenter (hudební videoklip)
Sabrina Carpenter - Almost Love (hudební videoklip)
Sabrina Carpenter - Paris (hudební videoklip)
Sabrina Carpenter - Sue Me (hudební videoklip)
Sabrina Carpenter, Jonas Blue - Alien (hudební videoklip)
Sabrina Carpenter, Jonas Blue - Alien (Vertical Video) (hudební videoklip)
2017 Sabrina Carpenter - Thumbs (hudební videoklip)
Sabrina Carpenter - Why (hudební videoklip)

Host

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2018 Sabrina Carpenter - Sue Me (hudební videoklip)
2017 Sabrina Carpenter - Why (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace