foto

Gracie Fields

  • nar. 9.1.1898
    Rochdale, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 27.9.1979 (81 let)
    Capri, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1964 Highlight: The Singing Cinema - a.z.
1961 On the Fiddle - a.z.
1945 Molly and Me
Paris Underground
1943 Posvátné manželství
Stage Door Canteen
Young and Beautiful
1939 Shipyard Sally
1938 Keep Smiling
We're Going to Be Rich
1937 Show Goes On, The
1936 Queen of Hearts
1935 Look Up and Laugh
1934 Love, Life and Laughter
Sing As We Go!
1933 This Week of Grace
1932 Looking on the Bright Side
1931 Sally in Our Alley

TV seriály

1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Dokumentární

2011 Entertaining the Troops (TV film) - a.z.
2007 The Comedy Map of Britain (TV seriál) - a.z.
2005 Shepperton Babylon (TV film) - a.z.
2002 Christmas Under Fire (TV film) - a.z.
1994 Paul Merton's Palladium Story (TV seriál) - a.z.
Songs That Won the War (TV film) - a.z.
1988 The 1930's: Music, Memories & Milestones - a.z.
1986 Chasing Rainbows - A Nation and Its Music (TV seriál) - a.z.
1980 British Greats, The (TV seriál) - a.z.
1977 To See Such Fun - a.z.
1973 Svět ve válce (TV seriál) - herec, a.z.
1967 Omnibus (TV seriál) - a.z.
1955 This Is Your Life (TV seriál)
Tomorrow's Man (TV film)
1952 Ocean Terminal

TV pořady

2013 Šálek čaje s Victorií Wood (TV pořad) - a.z.
1971 Parkinson (TV pořad)
1969 Stars on Sunday (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
This Is Your Life (TV pořad)
1964 The Royal Variety Performance 1964 (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
1959 Showtime (TV pořad)
The Bell Telephone Hour (TV pořad)
1958 Music Shop (TV pořad)
1957 The Big Record (TV pořad)
Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1956 Spectacular (TV pořad)
Val Parnell's Startime (TV pořad)
1955 Val Parnell's Sunday Night at the London Palladium (TV pořad)
1951 The Name's the Same (TV pořad)
1950 Ford Star Revue (TV pořad)
Lucky Dip (TV pořad)
The Arthur Murray Party (TV pořad)
What's My Line? (TV pořad)
1949 Music-Hall (TV pořad)
1948 Texaco Star Theater (TV pořad)
Toast of the Town (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1939 Shipyard Sally

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace