foto

Johanna Hartikainen

  • nar. 1964

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Albatrossi
Heiffati rallaa, heiffati hei
Hyvästi ja näkemiin
Iltasoitto
Kärppiä ja ihmisiä
Lapin kesä
Laulujen laulu
Simpauttajat
Tango Nuevo
Törmäys
2016 Mimo mapu
Nuotin vierestä
2015 Rozhřešení
2006 Onni von Sopanen

TV seriály

2016 Mustat lesket (TV seriál)
Kuka olikaan voittaja? (S02E10)
Ramin kesä -77 (S02E09)
Tapa tai tule tapetuksi (S02E06)
další epizody (5)
2015 Hinnalla millä hyvänsä (TV seriál)
Kolmas pyörä (E12)
Perintö (E10)
Ansa (E01)
2014 Brändärit (TV seriál)
Mustat lesket (TV seriál)
Mikäs pahan tappaisi (S01E09)
Totuus (S01E07)
Väistöliike (S01E05)
2012 Maailma on valmis (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2011 Helppo elämä (TV seriál)
Lottovoittajia (S03E02)
2010 Helppo elämä (TV seriál)
Ruumis ja veri (S02E04)
Pelko (S02E02)
2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
Ylikävely (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2005 Tahdon asia (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Dokumentární

2018 Tarinanmetsästäjät (TV seriál)
Rauma (E10)
Seinäjoki (E09)
Kokkola (E08)
další epizody (10)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Lapin kesä
2016 Nuotin vierestä

TV seriály

2012 Maailma on valmis (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1999 Salatut elämät (TV seriál)

Dokumentární

2018 Tarinanmetsästäjät (TV seriál)
Rauma (E10)
Seinäjoki (E09)
Kokkola (E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace