foto

Elina Lario

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2015 Orkesteri: The Everlast (TV film)
2012 Stalkkeri (TV film)
2011 Enon opetukset (TV film)
2010 Mobile Horror (TV film)
2009 Levoton rauha (TV film)
2007 Heavy Metal
2005 Stíny štěstí
2002 Jízdenka do Mombasy
2001 Drakarna över Helsingfors

TV seriály

2019 Invisible Heroes (TV seriál)
Nootti (E06)
Salakuljetusoperaatio (E05)
Tarkastus (E04)
další epizody (6)
2016 Heroes of the Baltic Sea (TV seriál)
Kaksintaistelu (E05)
Sodanjulistus (E04)
Mestaus (E03)
další epizody (5)
2014 Toisen kanssa (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Taivaan tulet (TV seriál)
Hyvien ihmisten juhla (S04E06)
2013 Mun ainoot 30 minsaa (TV seriál)
Henkilöllisyydet (E02)
Taivaan tulet (TV seriál)
Ihmisiä suviyössä (S04E05)
Miss Marpleko itte (S04E04)
Oi jos mä matkamies maan (S04E03)
další epizody (10)
2011 Tappajan näköinen mies (TV seriál)
Isä, poika ja paha henki - osa 2 (E08)
Isä, poika ja paha henki - osa 1 (E07)
Ystävät kaukana - osa 2 (E06)
další epizody (8)
Taivaan tulet (TV seriál)
Anna kaikkien kokkien kukkia (S02E12)
Varovasti sanoi rovasti (S02E11)
Wanha toweri (S02E10)
další epizody (6)
2010 Taivaan tulet (TV seriál)
Vanha velka satuttaa (S02E06)
Salakaato (S02E05)
Me Tarzan You Jane (S02E04)
další epizody (6)
2009 Uutishuone (TV seriál)
Pelkistettyä todellisuutta (E12)
Njet, njet (E11)
Syksyn sävel (E10)
další epizody (12)
2008 Suojelijat (TV seriál)
Roope - piru vai paholainen? (E05)
Arto - aja, automies, aja! (E02)
Mälli - tapahtui yhtenä yönä (E01)
2007 Taivaan tulet (TV seriál)
Niinhän me kaikki joskus (S01E12)
Isä (S01E11)
Minkä taakseen jättää (S01E10)
další epizody (12)
2005 Tahdon asia (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (11)
2001 Kivi ja kilpi (TV seriál)
1996 Maigret (TV seriál)
Maigret ve Finsku (E22)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Dokumentární

2017 Urheilu-Suomi (TV seriál)
2013 Iskelmä-Suomi (TV seriál)

TV pořady

2018 MGP - Melodi Grand Prix 2018 (TV pořad)
UMK18 (TV pořad)
2017 Kirjojen Suomi: Pilkun jälkeen (TV pořad)
2015 Lomamatka 80-luvulle (TV pořad)
2011 Vaalit 2011 (TV pořad)
2010 Iiro irti (TV pořad)
2009 Jerry Halloween (TV pořad)
2005 Viihdevuodet (TV pořad)
2004 Poppia kyydissä (TV pořad)
1999 Ugrilampaat (TV pořad)
1998 Eurovision laulukilpailu 1998 - Suomen karsinta (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace