foto

Pirjo Valkeapää-Enbuske

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2013 Puolin ja toisin (TV film)
2010 Jäät (TV film)
2007 Katve (TV film)
2004 Kiltin yön lahjat (TV film)
1998 Vuoden viimeinen kesä (TV film)
1995 Kosketa minua
Syrjähyppyjä (TV film)

TV seriály

2019 Hiljaisten palvelijat (TV seriál)
Tuli ei puhdista (E05)
Suru yhdistää (E04)
Japani (E03)
další epizody (5)
2016 Bitwisards (TV seriál)
Heroes of the Baltic Sea (TV seriál)
Kaksintaistelu (E05)
Sodanjulistus (E04)
Mestaus (E03)
další epizody (5)
2010 Uusi päivä (TV seriál)
2006 Jumalan kaikki oikut (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2005 Tahdon asia (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2004 Pelkovaara (TV seriál)
2003 Venny (TV seriál)
Tyhjyyden aatto (E08)
Sisäinen verenvuoto (E07)
Vaik onni mikä tulkohon (E06)
další epizody (8)
1999 Pieni Pala Jumalaa (TV seriál)
1997 Kovaa maata (TV seriál)
Ratkaisut (S02E01)
1996 Ilman kavaluutta (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Dokumentární

2017 Seitsemäntoista (TV seriál)
Itsenäisyys (E03)
Valta (E02)
Vapaus (E01)
1996 Väliasema Helsinki (TV film)

TV pořady

2018 UMK18 (TV pořad)

Maskérská filmografie

TV pořady

1996 Jyrki Countdown (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky