foto

Tiina Liljeblad

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2017 Linnan juhlat (TV film)
2015 Orkesteri: The Everlast (TV film)
2008 Suuri performanssi (TV film)
2007 Sanaton sopimus (TV film)
2004 Miehen sydän (TV film)
1999 Jakkulista feministi (TV film)

TV seriály

2018 Meidän pitää puhua (TV seriál)
Maailma ei ole täällä (E05)
Ne ei tiedä (E04)
Ei se siitä (E03)
další epizody (5)
2017 Rakkaus ja laki (TV seriál)
Lähimmäisenrakkaus (E03)
Vanhempainrakkaus (E02)
2014 Ihan sama (TV seriál)
Tuhlaajapojan paluu (E06)
Olet ajatustesi näköinen (E05)
Meidän joukkue (E04)
další epizody (6)
2010 Paratiisi (TV seriál)
Osa 2/2 (E02)
Osa 1/2 (E01)
Tauno Tukevan sota (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2006 Uudisraivaaja (TV seriál)
2005 Tahdon asia (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Dokumentární

2018 Laulu sisällissodasta (TV seriál)
2017 Seitsemäntoista (TV seriál)
Itsenäisyys (E03)
Valta (E02)
Vapaus (E01)
2010 Vapauden varjot (TV film)

TV pořady

2019 Minun musiikkini (TV pořad)
2017 Vuosisadan Kulttuurigaala 2017 (TV pořad)
2015 Tubecon awards 2015 (TV pořad)
2013 Kerran viikossa (TV pořad)
2008 Popkult (TV pořad)

Maskérská filmografie

Filmy

1999 Jakkulista feministi (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky