foto

Tilman Günther

  • nar. 1969

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Inga Lindström: Dotek něhy (TV film)
2012 Sněženka a Růženka (TV film)
2000 Abschied - Brechts letzter Sommer
1994 Ich begehre dich

TV seriály

2003 Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
2002 Das Duo (TV seriál)
Tod am Strand (E02)
2001 Die Anstalt - Zurück ins Leben (TV seriál)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1996 Berlínské trio (TV seriál)
1995 Radetzkymarsch (TV seriál)
Vater wider Willen (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2018 Der Auf-Schneider: Aufstieg und Fall eines deutschen Baulöwen (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky