foto

Barbara Dittus

  • nar. 11.7.1939 (79 let)
    Guben, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Das Schloß meines Vaters (TV film)
1998 Am liebsten Marlene (TV film)
Freiwild (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Wunder von Wustermark (TV film)
Spuk aus der Gruft
1997 Komisařka Rosa Roth - Berlín (TV film)
1996 Engelchen
Kindermord, Der (TV film)
1995 Das Versprechen
Herberge für einen Frühling (TV film)
Polizeiruf 110 - Jutta oder Die Kinder von Damutz (TV film)
1994 Molls Reisen (TV film)
1991 Rest, der bleibt, Der (TV film)
1989 Großer Frieden (TV film)
Späte Ankunft (TV film)
1988 Die Weihnachtsgans Auguste (TV film)
Polizeiruf 110 - Amoklauf (TV film)
1987 ...und ich dachte, du magst mich
Die Alleinseglerin
Einzug ins Paradies (TV film)
Stielke, Heinz, fünfzehn...
1986 Der Staatsanwalt hat das Wort - Ein feiner Dreh (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Ein todsicherer Tip (TV film)
Die Weihnachtsklempner (TV film)
Přízrak v křoví (TV film)
Wie die Alten sungen...
Školní strašidýlko
1985 Atkins
Besuch bei Van Gogh
Meine Frau Inge und meine Frau Schmidt
1984 Lékařky
1983 Autopohádky
Der kaukasische Kreidekreis (divadelní záznam)
1982 Berühmte Ärzte der Charité: Arzt in Uniform (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Hoffnung für Anna (TV film)
Der Tausch (TV film)
Hotel Polan und seine Gäste (TV film)
Jegor Bulytschow und die Anderen (divadelní záznam)
Polizeiruf 110 - Der Unfall (TV film)
1981 Občanská záruka na jeden rok
Tajemný jakobín
1980 Der Staatsanwalt hat das Wort - Ein sympathischer junger Mann (TV film)
Glück und Glas (TV film)
Polizeiruf 110 - Zeuge gesucht (TV film)
1979 Einfach Blumen aufs Dach
Guten Morgen, du Schöne (TV film)
Herr Puntila och hans dräng Matti
Herr Puntila und sein Knecht Matti (divadelní záznam)
P.S.
Plantagenstraße 19 (TV film)
1978 Anton kouzelník
Der Staatsanwalt hat das Wort - Meine Frau (TV film)
Sedm pih
1977 Der Staatsanwalt hat das Wort - Eine Drachme aus Syrakus (TV film)
Tambari
1976 Auf der Suche nach Gatt (TV film)
Utrpení mladého Werthera
1975 Dva zločiny (TV film)
1974 Die Kurve (TV film)
Johannes Kepler
1973 Eva und Adam oder Privat nach Vereinbarung (TV film)
1972 Ein Engel reist ins Paradies (TV film)
Ten třetí
1971 Polizeiruf 110 - Die Schrottwaage (TV film)
Šípková Růženka
1969 Jede Stunde meines Lebens (TV film)
Jelena (TV film)
Šéf přijde ve dvanáct
1968 Blaulicht - Leichenfund im Jagen 14 (TV film)
Die Toten bleiben jung
Mohr und die Raben von London
1967 Blaulicht - Der vierte Mann (TV film)
Lord am Alexanderplatz, Ein
1966 Blaulicht - Maskenball
1965 Orpheus steigt herab (TV film)
1964 Das gewöhnliche Wunder (TV film)
Die Heiratsurkunde (TV film)
Die große Wut des Philipp Hotz (TV film)
Prozess Richard Waverly (TV film)
Tag für Tag (TV film)
1963 Die Fontäne (TV film)
Die rote Kamille (TV film)
1962 Die schwarze Galeere
Geboren unter schwarzen Himmeln (TV film)
1961 Ein Sommertag macht keine Liebe
1959 Zmatky lásky

TV seriály

1999 Sturmzeit (TV seriál)
1998 Am liebsten Marlene (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Mordkommission (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
Unter uns (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1988 Tiere machen Leute (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Mensch Hermann (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
Treffpunkt Flughafen (TV seriál)
1981 Hochhausgeschichten (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1973 Eva und Adam (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1968 Die Leute von Karvenbruch (TV seriál)
1967 Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)
1961 Ermordete greift ein, Der (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace