foto

Victor Deiß

  • nar. 25.2.1935 (84 let)
    Kornthal, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Tajemství šéfkuchaře (TV film)
2002 Väter
1999 Polizeiruf 110 - Mörderkind (TV film)
1998 Abgehauen (TV film)
Liebe deine Nächste!
Polizeiruf 110 - Das Wunder von Wustermark (TV film)
1997 Im Namen der Unschuld (TV film)
1995 Neben der Zeit (TV film)
Polizeiruf 110 - Bruder Lustig (TV film)
1994 Um jeden Preis (TV film)
1991 Akt mit Blume (TV film)
1990 Die Generalin seiner Majestät (TV film)
Marie Grubbe (TV film)
1989 Der Tölpelhans
Großer Frieden (TV film)
Spur führt zum Silbersee, Die
1988 Hannes (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Kreuzworträtselfall (TV film)
Polizeiruf 110 - Eine unruhige Nacht (TV film)
Polizeiruf 110 - Ihr faßt mich nie (TV film)
1987 Bebel und Bismarck (TV film)
Der Hauptmann von Köpenick (divadelní záznam)
Gavroche (TV film)
1986 Sagenhaftes vom Petermännchen (TV film)
Volejte policii 110 - Každý den je jiný (TV film)
1985 Der Staatsanwalt hat das Wort - Das Biest (TV film)
1984 Die Witwe Capet (TV film)
1983 Der Staatsanwalt hat das Wort - Nur ein Schluck (TV film)
Der kaukasische Kreidekreis (divadelní záznam)
Ein Mann zum Heiraten (TV film)
Luftschiff, Das
Wiesenpieper (TV film)
1982 Dein unbekannter Bruder
1981 Nežádoucí host (TV film)
1980 Blaue Pferde auf rotem Gras (divadelní záznam)
1979 Bremer Stadtmusikanten, Die (TV film)
Gemeindeschwester Egon (TV film)
Herr Puntila und sein Knecht Matti (divadelní záznam)
1978 Caballero in geborgtem Frack (TV film)
Das Leben des Galileo Galilei (divadelní záznam)
Hrst naděje
Leise flehen meine Lieder (TV film)
1977 Polizeiruf 110 - Vermißt wird Peter Schnok (TV film)
Wolf und die sieben Geißlein, Der (TV film)
1976 Ein altes Modell (TV film)
Reineke Fuchs (TV film)
Wer das Unglück meistert, findet das Glück (TV film)
1975 Das blaue Pferdchen (TV film)
Lota ve Výmaru
Polizeiruf 110 - Die Rechnung geht nicht auf (TV film)
Till Enšpígl
1974 Der aufhaltsame Aufstieg des Arturo Ui (divadelní záznam)
1973 Der kaukasische Kreidekreis (TV film)
Polizeiruf 110 - Nachttresor (TV film)
1972 Kalkutta, 4. Mai (TV film)
Leichensache Zernik
1970 Der Prozess um den gestohlenen Knoblauch
1969 Nachtigallenwald, Der (TV film)
1968 Geschichte vom tapferen Schneiderlein, Die (TV film)

TV seriály

2003 Einmal Bulle, immer Bulle (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1998 Am liebsten Marlene (TV seriál)
1997 Mama ist unmöglich (TV seriál)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
Rita von Falkenhain (TV seriál)
1986 Neumanns Geschichten (TV seriál)
1985 Flug des Falken (TV seriál)
1981 Jockei Monika (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Assad (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace