foto

Victor Deiß

  • nar. 25.2.1935 (85 let)
    Kornthal, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Tajemství šéfkuchaře (TV film)
2002 Väter
1999 Polizeiruf 110 - Mörderkind (TV film)
1998 Abgehauen (TV film)
Liebe deine Nächste!
Polizeiruf 110 - Das Wunder von Wustermark (TV film)
1997 Im Namen der Unschuld (TV film)
1995 Neben der Zeit (TV film)
Polizeiruf 110 - Bruder Lustig (TV film)
1994 Um jeden Preis (TV film)
1991 Akt mit Blume (TV film)
1990 Die Generalin seiner Majestät (TV film)
Marie Grubbe (TV film)
1989 Der Tölpelhans
Großer Frieden (TV film)
Stopa vede ke Stříbrnému jezeru
1988 Hannes (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Kreuzworträtselfall (TV film)
Polizeiruf 110 - Eine unruhige Nacht (TV film)
Polizeiruf 110 - Ihr faßt mich nie (TV film)
1987 Bebel und Bismarck (TV film)
Gavroche (TV film)
1986 Sagenhaftes vom Petermännchen (TV film)
Volejte policii 110 - Každý den je jiný (TV film)
1984 Die Witwe Capet (TV film)
1983 Ein Mann zum Heiraten (TV film)
Luftschiff, Das
Wiesenpieper (TV film)
1982 Dein unbekannter Bruder
1981 Nežádoucí host (TV film)
1979 Bremer Stadtmusikanten, Die (TV film)
Gemeindeschwester Egon (TV film)
1978 Caballero in geborgtem Frack (TV film)
Hrst naděje
Leise flehen meine Lieder (TV film)
1977 Polizeiruf 110 - Vermißt wird Peter Schnok (TV film)
Wolf und die sieben Geißlein, Der (TV film)
1976 Ein altes Modell (TV film)
Reineke Fuchs (TV film)
Wer das Unglück meistert, findet das Glück (TV film)
1975 Das blaue Pferdchen (TV film)
Lota ve Výmaru
Polizeiruf 110 - Die Rechnung geht nicht auf (TV film)
Till Enšpígl
1973 Der kaukasische Kreidekreis (TV film)
Polizeiruf 110 - Nachttresor (TV film)
1972 Kalkutta, 4. Mai (TV film)
Leichensache Zernik
1970 Der Prozess um den gestohlenen Knoblauch
1969 Nachtigallenwald, Der (TV film)
1968 Geschichte vom tapferen Schneiderlein, Die (TV film)

TV seriály

2003 Einmal Bulle, immer Bulle (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1998 Am liebsten Marlene (TV seriál)
1997 Mama ist unmöglich (TV seriál)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
Rita von Falkenhain (TV seriál)
1986 Neumanns Geschichten (TV seriál)
1985 Flug des Falken (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Das Biest (E102)
1983 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Nur einen Schluck (E85)
1981 Jockei Monika (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Assad (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)

Divadelní záznam

1987 Der Hauptmann von Köpenick (divadelní záznam)
1983 Der kaukasische Kreidekreis (divadelní záznam)
1980 Blaue Pferde auf rotem Gras (divadelní záznam)
1979 Herr Puntila und sein Knecht Matti (divadelní záznam)
1978 Das Leben des Galileo Galilei (divadelní záznam)
1974 Der aufhaltsame Aufstieg des Arturo Ui (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky