foto

Petr Čepický

  • nar. 23.2.1946 (73 let)
    Pelhřimov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1999 Specialita šéfkuchaře (TV film)
1998 Královny kouzelného lesa (TV film)
Stín (TV film)
1996 Cesta do pekla a zpátky (TV film)
O sirotkovi z Radhoště (TV film)
1995 Andělský smích (TV film)
Pohádka o lidech a Boží lékárně (TV film)
1994 Marie Růžička (TV film)
1992 O dvou sestrách a Noční květině (TV film)
1991 Bláha a Vrchlická (TV film)
Dívčí válka (divadelní záznam)
Nepoužitelný Max (TV film)
1989 V tomhle zámku straší, šéfe! (TV film)
Útěk ze seriálu (TV film)
1986 Nejlepší podnik (TV film)
Přepadení (TV film)
1984 Šach mat (TV film)
1983 Díra ve zdi (TV film)
Zlatá pro Hanku (koncert)
1980 A máte nás, holky, v hrsti (TV film)
Mít tak holku na hlídání (TV film)
Nenechte se rušit! (TV film)
Soud pana Havleny (TV film)
1979 Bratři Kipové (TV film)
Lustr (TV film)
Nebožtíci na bále (TV film)
1978 Šaty po tetě (TV film)
1974 Postižení (studentský film)

TV seriály

1998 Motel Anathema (TV seriál)
1989 Případy podporučíka Haniky (TV seriál)
Muž, který nesměl domů (E06)
Ukradený ženich (E05)
Fantóm podniku (E04)
další epizody (6)
1984 Pletky paní Operetky (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
1983 Pletky paní Operetky (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1980 Bakalári (TV seriál)

Dokumentární

2011 Inventura Febia (TV seriál)
1989 Občanské Semaforum
1979 Jdi za štěstím

TV pořady

1991 Comeback aneb legendy českého rocku se vracejí (TV pořad)
1989 Portréty z not - Najít svůj svět (TV pořad)
Portréty z not - Sčítám čas (TV pořad)
1988 Miliónová Helena (TV pořad)
Portréty z not - Miluška je naše (TV pořad)
1982 Možná přijde i kouzelník (TV pořad)
1981 Herci filmují (TV pořad)
Takzvaný večer na přidanou (TV pořad)
1970 Televarieté (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1989 Čas sluhů

Režijní filmografie

Dokumentární

2006 Spirituál Kvintet - 45 let českého folku

TV pořady

1994 Koncert pro betlém (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace