foto

John Benfield

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cold Skin
2013 Nejvyšší nabídka
2007 Double Time (TV film)
Kasandřin sen
Potopení Marchioness (TV film)
2003 Gifted (TV film)
Třetí vlna zločinu
2002 Alias Albert Walker
May a její anděl (TV film)
2001 Charlotte Gray
Endgame
Prokletý láskou
2000 24 Hours in London
Justice in Wonderland (TV film)
1999 You're Dead...
1998 Madam Bette
1997 Owd Bob
Sharpova pomsta (TV film)
The Garden of Redemption (TV film)
1996 101 dalmatinů
Beautiful Thing
1995 Hlavní podezřelý: Kruh přátel (TV film)
Hlavní podezřelý: Unesené dítě (TV film)
Hlavní podezřelý: Vůně temnot (TV film)
1993 Hlavní podezřelý: Divné chutě (TV film)
Ve jménu otce
1992 Hlavní podezřelý: Neviňátka (TV film)
Narozená pro fotbal (TV film)
1991 Hlavní podezřelý: Cesta vzhůru (TV film)
1990 Ostrov pokladů (TV film)
Tajné složky
1989 'Itch (TV film)
1988 Buster
1986 Bláznivá apokalypsa
1985 Gulag (TV film)
Hitlerova SS: Portrét zla (TV film)
Titus Andronicus (TV film)
1983 Beggar's Opera, The (TV film)
Znamení čtyř (TV film)
1981 The Winter's Tale (TV film)

TV seriály

2016 Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
The Charm Offensive (S01E07)
A Twist of Fate (S01E06)
2013 The Tunnel (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
2011 Camelot (TV seriál)
Návrat domů (E01)
2004 Nejhorší týden mého života (TV seriál)
2000 Rhona (TV seriál)
Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Nad zákonem (S05E04)
1999 Hippies (TV seriál)
1996 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Confession (S07E11)
1993 Calling the Shots (TV seriál)
1987 Floodtide (TV seriál)
1985 Černá věž (TV seriál)
1981 The Day of the Triffids (TV seriál)

Dokumentární

2008 Speed Racer: Wonderful World of Racing - The Amazing Racer Family

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky