foto

Roope Salminen

  • nar. 1989

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Supermorče
Swingers
2017 95
Ankeisen joulutervehdys (TV film)
Viraali
Wendy and The Refugee Neverland
2016 Teit meistä kauniin
Yle Live: Kasmir (koncert)
2002 Umur

TV seriály

2012 Roba (TV seriál)
Aseistettu ja vaarallinen (S01E02)
1999 Hovimäki (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Hudební videoklipy

2016 Roope Salminen ja Koirat ft. Anna Abreu: Voodoo (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2018 Hyvät katsojat (TV pořad)
2017 Jarkko Tamminen Stars Show XXL (TV pořad)
Jussi Gaala 2017 (TV pořad)
Punk'd Suomi (TV pořad)
2016 Emma-gaala (TV pořad)
Enbuske, Veitola & Salminen (TV pořad)
Lakon ja Herban Boksi (TV pořad)
Roope Salminen Show (TV pořad)
Sinulle on postia (TV pořad)
Uuden Musiikin Kilpailu 2016 (TV pořad)
2015 1001 Rikua (TV pořad)
Antti Holma Show (TV pořad)
Big Bang! (TV pořad)
Hittikärpänen (TV pořad)
Koomikot (TV pořad)
Luojan kiitos! (TV pořad)
Merta lähemmäs kalaan (TV pořad)
Nenäpäivä-show 2015 (TV pořad)
Uuden Musiikin Kilpailu 2015 (TV pořad)
2014 Posse (TV pořad)
SuomiLOVE (TV pořad)
Tuubi (TV pořad)
Tähdet, tähdet (TV pořad)
Vino Show (TV pořad)
2012 Bilebändi (TV pořad)
Enbuske & Linnanahde Crew (TV pořad)
Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2016 Enbuske, Veitola & Salminen (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace