foto

Jimmy Bennett

  • nar. 9.2.1996 (22 let)
    Seal Beach, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jeho celé jméno je James Michael Bennett. Narodil se 9.února 1996 ve městě Seal Beach v USA. Je to americký herec a hudebník. Má sestru Amandu. Miluje horory a tvrdou hudbu. Je velkým fanouškem například kapely AC/DC nebo zpěváka Ozzyho Osbourna. Pokud se zrovna nevěnuje herectví, tak hraje na kytaru, zpívá a skládá písně. Jednu z jeho písní ''Summer never ends'' můžeme dokonce slyšet na konci filmu PRCKOVÉ, kde Jimmy také hraje. 
 Ve svých šesti letech Jimmy řekl že jednou chce být v televizi a brzy na to se mu to podařilo. Nejdříve si zahrál v několika televizních reklamách a poté se přesunul k seriálům a filmům. První opravdovou hereckou roli měl v seriálu KŘIŽOVATKY MEDICÍNY. První filmovou roli měl v roce 2003 ve filmu BLÁZNIVÁ ŠKOLKA. V roce 2004 propůjčil svůj hlas klokánkovi Rú v animovaném filmu MEDVÍDEK PÚ: JARO S KLOKÁNKEM RÚ. V tom samém roce daboval i osamělého chlapce v animáku POLÁRNÍ EXPRES. Dále ho můžeme vidět ve filmech POSEIDON, 3:15 ZEMŘEŠ, STAR TREK, nebo ORPHAN.V roce 2013 se objevil ve filmu MLÁDEŽI NEPŘÍSTUPNO. 
 V roce 2005 získal spolu s dalšímy mladými herci z filmu POLÁRNÍ EXPRES speciální cenu ''Young Artist Award''. Na tuto cenu byl nominován ještě v letech 2004, 2007, 2008 a 2010 za filmy BLÁZNIVÁ ŠKOLKA, FIREWALL, BOŽSKÝ EVAN a PRCKOVÉ, úspěšný však již nebyl.

David "Siri69" Sirotek

Herecká filmografie

Filmy

2017 Heartthrob
2015 A Girl Like Her
Mstitel bezpráví 3
2014 Camouflage
2013 Mládeži nepřístupno
2012 Return of Captain Kidd, The
2011 Ghild
2010 Bones
2009 Orphan
Prckové
Star Trek
Stolen
Útěk na Aljašku
2008 Chvilkové zatmění
Sněžní přátelé
Ženská za volantem
2007 Božský Evan
Na jih od Pico
2006 Firewall
Past na žraloka
Poseidon
2005 3:15 zemřeš
Detektiv (TV film)
Pooh's Heffalump Halloween Movie
Rukojmí
2004 Medvídek Pú: Jaro s klokánkem Rú
Srdce je zrádná děvka
Zprávař: Příběh Rona Burgundyho
2003 Bláznivá školka
I Want a Dog for Christmas, Charlie Brown (TV film)

TV seriály

2017 Bosch (TV seriál)
El Compadre (S03E04)
The Smog Cutter (S03E01)
2015 Murder in the First (TV seriál)
Schizofrenzy (S02E02)
Twenty-Fifteen (S02E01)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Světlo (S01E10)
Stín (S01E09)
2011 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Beginning (E20)
No Ordinary Future (E19)
No Ordinary Animal (E18)
další epizody (10)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Sidekick (E10)
No Ordinary Anniversary (E09)
No Ordinary Accident (E08)
další epizody (10)
2007 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Vánoční tajnosti (S07E11)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Papírovou či igelitovou (S04E14)
2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Monster (S02E02)

Dokumentární

2005 On Location: The Amityville Horror
Source of Evil, The
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace