foto

Jimmy Bennett

  • nar. 9.2.1996 (22 let)
    Seal Beach, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • Rukojmí (2005)

    - Vo filme sa malý hrdina (Jimmy Bennett) pokúsi získať dva filmy s názvom Heaven Can Wait. Jedná sa o dve skutočné snímky, a to Heaven Can Wait (1943) režiséra Ernsta LubitschaHeaven Can Wait (1978) režiséra Bucka Henryho. (fefee)

  • Asia Argento

    - V roce 2017 stála mezi prvními ženami, které obvinily vlivného producenta Harveyho Weinsteina ze sexuálního násilí, čímž se „rozjela“ kampaň #MeToo. Avšak o rok později vyplynulo na povrch, že v roce 2013 sexuálně zneužila tenhdy nezletilého herce a muzikanta Jimmyho Bennetta. Asia s hercem spor mimosoudně urovnala nedlouho poté, co v říjnu 2017 vystoupila jako hlavní tvář kampaně za sexuální predátorství producenta Harveyho Weinsteina, který ji před lety znásilnil na festivalu v Cannes. [Zdroj: Kinobox.cz] (CrypzzXD)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Heartthrob
2015 A Girl Like Her
Mstitel bezpráví 3
2014 Camouflage
2013 Mládeži nepřístupno
2012 Return of Captain Kidd, The
2011 Ghild
2010 Bones
2009 Orphan
Prckové
Star Trek
Stolen
Útěk na Aljašku
2008 Chvilkové zatmění
Sněžní přátelé
Ženská za volantem
2007 Božský Evan
Na jih od Pico
2006 Firewall
Past na žraloka
Poseidon
2005 3:15 zemřeš
Detektiv (TV film)
Pooh's Heffalump Halloween Movie
Rukojmí
2004 Medvídek Pú: Jaro s klokánkem Rú
Srdce je zrádná děvka
Zprávař: Příběh Rona Burgundyho
2003 Bláznivá školka
I Want a Dog for Christmas, Charlie Brown (TV film)

TV seriály

2017 Bosch (TV seriál)
El Compadre (S03E04)
The Smog Cutter (S03E01)
2015 Murder in the First (TV seriál)
Schizofrenzy (S02E02)
Twenty-Fifteen (S02E01)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Světlo (S01E10)
Stín (S01E09)
2011 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Beginning (E20)
No Ordinary Future (E19)
No Ordinary Animal (E18)
další epizody (10)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Sidekick (E10)
No Ordinary Anniversary (E09)
No Ordinary Accident (E08)
další epizody (10)
2007 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Vánoční tajnosti (S07E11)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Papírovou či igelitovou (S04E14)
2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Monster (S02E02)

Dokumentární

2005 On Location: The Amityville Horror
Source of Evil, The
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace